12 načina kako da prepoznate probuđenog i svjesnog muškarca (i zašto je njegova ljubav drugačija)

Svjestan muškarac hoda svojom stazom i izgleda drugačije od svih drugih. Ako nismo svjesni kvalitete koju ima, možda ćemo ga propustiti u prolazu. Pa, kako izgleda iznutra, čovjek takve vrste?

 1. Svjestan muškarac nije savršen; on je u razvoju.Posvećen je istraživanju onoga što sakuplja u skrivenim kutovima svojih navika, njegovih osjećaja i njegovih uzoraka.
 2. Svjestan muškarac je spustio ograničavajuće uloge muškosti; on zna da drži svoju muževnost kad je usredotočen, utemeljen, logičan i lojalan. Ne mora dominirati da bi se osjećao snažnim.
 3. Svjestan muškarac poštuje ženstvenost – unutar njega i oko sebe. Zna da ga to ne čini slabim da bude izražajan, nježan, fleksibilan i emocionalan
 4. Svjestan muškarac može dati i primiti u jednakoj mjeri. Uspijeva održati ravnotežu. On će prihvatiti vaše obožavanje i bezuvjetno obasipati istu ljubav na vas iz srca.
 5. Svjestan muškarac je odgovoran za svoj život; ne pokazuje prstima niti krivi. On shvaća da njegova moć leži u njemu.
 6. Svjesni muškarac govori o idejama, a ne ljudima. Igre sa temama, uzorcima i teorijama. Ovaj čovjek se brine o svijetu u cjelini i nije ograničen na male priče; on vidi veću sliku.
 7. Svjesni muškarac je dostupan – fizički i emocionalno.
 8. Svjestan muškarac je prisutan. Kad je s vama, njegovo srce i um se drže u tom prostoru. Pažljivo sluša i svjedoči vas u cijelosti. Nema mjesta na kojem bi radije bio.
 9. Svjestan muškarac je vjeran svojoj riječi. On govori iz svog srca i zna što znači poštivati ​​svoje obveze. Ovaj muškarac govori iz mjesta jasnoće i istine.
 10. Svjestan muškarac zna kako igrati. On donosi svjetlost svojom ljubavlju i ne plaši se pjevati, smijati se i plesati.
 11. Svjestan muškarac promatra vaše valove, iako se ne usuđuje da uroni. Slušat će s strpljivošću i suosjećanjem.
 12. Svjestan muškarac obuhvaća ljubav. Ne boji se ranjivosti. Otvoreno nosi srce, omogućujući vam da vidite, osjetite i istražite jezgru onoga ko je on. Ljubav je u osnovi njegovog putovanja i zahvalan je što ste s njim za vožnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.