Ako je dovoljno glup da ode, budi dovoljno pametna da ga pustiš

Žene su po prirodi vrlo tolerantne, stoga postoji mnogo stvari koje mogu podnijeti. Međutim, kad je dosta onda je dosta. Dok su žene općenito neodlučne, kada se žena odluči, nema ničega na ovom svijetu što joj može promijeniti mišljenje .

To se odnosi na veze, osobito. Ako je žena odlučila pustiti, ne možete to promijeniti. Da biste to učinili nakon prekida, morate promijeniti način na koji se osjeća umjesto da promijeni način na koji misli.

Dakle, ako sumnjate da ste pogriješili, vrijeme je za djelovanje! Pročitajte uvide u nastavku kako biste stekli dublje razumijevanje teme – zašto je mijenjanje ženinog mišljenje nakon raskida nemoguća misija.

  1. Prava stvar nikad nije bila jednostavna

“Ako je dovoljno glup da ode, budi dovoljno pametna da ga pustiš.”

  1. Neće se vratiti.

“Problem je što žene misle da će se promijeniti, on neće. Pogreška koju čine muškarci jest da misle da ona nikada neće otići, hoće.

  1. Pa kakav razlog ima da ostane?

Razmislite o ovome na trenutak. Povrijeido si je. Razbio ju na komadiće. Naučio ju da ništa što ona čini nije dovoljno dobro. S tim što je rečeno, zašto mora promijeniti njezinp mišljenje i ostati?

  1. Potrebno je neko vrijeme, ali uspjeti

“Učim da volim zvuk mojih stopala koji hodaju dalje od stvari koje nisu namijenjene meni.”

  1. Emocije se trebaju promijeniti prije nego što se ljubav može vratiti

Kao što je spomenuto u samom početku, da bi žena promijenila mišljenje, trebate promijeniti način na koji se osjeća. Kada žena izgubi svoj osjećaj ljubavi, treba poduzeti radnje koje izravno utječu na njezine osjećaje. Bez obzira na razlog raspada, pravi oprost može se doživjeti samo ako duša i srce najprije oproste.

  1. Imajte na umu sjećanja s ljubavlju, ali činite više u sadašnjosti i budućnosti

Lijepe uspomene mogu poboljšati odnos i pojačati strast sve dok ih slijedi smislena djelovanja. Ako su oni jedini razlog ponovnog neuspješnog odnosa, vjerojatno će se ponovno raspasti.

  1. Svježi početci su privlačni i često korisni

Ako je ljubav bila čista i istinita i mogla bi se ponovno doživjeti, to je dovoljan razlog za razmatranje.

  1. Oba partnera moraju biti sigurna da će odnos biti potpuno siguran

Jedna od nesigurnosti partnera često je razlog da veza završi. Zbog toga je samoobnavljanje samopoštovanja od najveće važnosti. Čak i nešto poput jednostavnog ignoriranja komentara vašeg partnera može negativno utjecati na odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.