BIKOVIMA do KRAJA GODINE dolazi PRELIJEPO IZNENAĐENJE u LJUBAVI

BIKOVIMA do KRAJA GODINE dolazi PRELIJEPO IZNENAĐENJE u LJUBAVI. Ovaj članak smo namijeniti da Vam otkrijemo kakva lijepa dešavanja očekuju Bikove do kraja godine. Ovo je BIKOVIMA jako sretan period koji će Vam donijeti ispunjenje i zadovoljstvo. Budite smireni i sretni, jer ovo je period koji će Vam pružiti sve ono o čemu ste maštali. U nastavku teksta saznajte šta će se desiti BIKOVIMA do KRAJA GODINE.

SRODNA DUŠA

BIKOVIMA u život ulazi nova osoba koja će Vas mnogo voljeti i učiniti Vas sretnima. Njemu će na prvom mjestu biti zamisao da Vi budete sretni i zadovoljni. Pa će tek onda poslije Vaše sreće da mu bude bitna njegova. Ta osoba će Vas voljeti svim svojim srcem, više nego samog sebe. Karma Vam šalje zbog Vaše ogromne dobrote tako divan dar koji ste zaslužili. Pokloniće Vam sreću koja će Vas oduvati od magije.

Tu ćete osobu upoznati već tokom novembra. Biće to jedna od onih ljubavi koja se ne dešava baš na prvi pogled. Dešavaće Vam se prvo slučajnosti da se stalno srećete na istim mjestima. A poslije toga ćete se zainteresovati jedno za drugo i stupićete u kontakt. Najvjerovatnije će to biti preko jedne od društvenih mreža. Pa tako, kroz dopisivanje pojaviće se jako lijepe emocije, a onda nakon toga i ona prava ljubav.


POSLOVNA ŠANSA

Mnogo ste truda uložili u Vaš poslovni san. Čak iako mnogi smatraju da ste Vi kao Bik jako lijena osoba, to uopšte ne mora biti istina. Jer kada Vi nešto želite i odlučite da to ostvarite, niko i ništa Vam ne mogu stati na put tome. Uložićete sav svoj trud i moć kako bi to ostvarili. Zato ste tako i uspješni u svakoj oblasti kojoj se odlučite potpuno posvetiti. Zbog toga bi mogli biti motivacioni trener. BIKOVIMA će ovaj kraj godine da bude u veoma lijepom sjećanju, kada sve ovo prođe.

Uglavnom, dolazi BIKOVIMA predobra šansa koju prosto ne možete odbiti. Desiće Vam se već tokom oktobra ili krajem novembra. Neko od veoma uticajnih ili bogatih ljudi će stupiti u kontakt sa Vama. Tu ćete Vi upotrijebiti Vaš šarm i dobiti svu moguću pozornost i pažnju sa njegove strane. Tako ćete malo po malo da krenete u poslovne razgovore. Jako će Vam se svidjeti rezultat svega toga na kraju.


POKLON

Do kraja godine BIKOVIMA će biti lijep periodtako da bi takođe mogli da dobiju jedan poklon iznenađenja. Ali to neće biti bilo kakav poklon. Već jedan jako poseban i divan poklon u kojem ćete uživati. Da li će to biti od Vaše voljene osobe ili nekoga iz porodice ili prijatelja, nebitno je. To će vrijeme pokazati ko je u pitanju, kada dođe pravo vrijeme. Ono što je stvarno bitno je činjenica da će Vas taj poklon iskreno usrećiti više od svega.

Shvatićete kako ustvari mnogo značite toj osobi. A naročito će Vam biti jasno da odnos koji imate nije sasvim običan, već poseban. To će Vam odati činjenica da ta osoba tačno zna šta Vi želite i to će Vam pokloniti. Imaćete osjećaj da Vam čita misli, pa je tako saznala šta vi želite i o čemu sanjate. Ali to je samo telepatska povezanost sa tom osobom i poseban odnos koji ste izgradili međusobno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.