Budite sami sve dok se ne pojavi osoba koja će za vas uraditi ovih 5 stvari

Ne ulazite u vezu sve dok ne nađete nekoga ko će uraditi sve da budete sretni, ko će uzeti u obzir vaše potrebe i osjećanja, i kome ćete biti prioritet.

Obratite pažnju na sljedećih 5 stvari.

Želi vas predstaviti svima

Radije ne ulazite u vezu dok ne pronađete onoga koji će vas držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati vas sa svojim roditeljima prije nego što pomisli da spava sa vama. Onaj koji vas zaista cijeni i poštuje pričaće o vama kao “najboljoj stvari koja mu se dogodila”.

Ne želi da vas promijeni

Budite sami sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promijeni, kojem ćete se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata i onaj koji će uvijek biti iskren.

Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećete osjećati nesigurno i koja će vas zaštititi vrijedna je vaše pažnje. Važno je osjećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema “psiholoških igrica” zbog kojih nećete biti sigurni u namjere te osobe.

Osjećaj leptirića u cijelom tijelu a ne samo u stomaku

Budi s onom osobom koja će te “oboriti s nogu”, ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati “osjećaj leptirića” u cijelom tijelu a ne samo u stomaku.

Takođe, važno je da se uz njega osjećate najlepše čak i u vašem najgorem izdanju.

Prvi ste na listi prioriteta

Budite sami sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite svoj život i ne trošite svoje vrijeme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je zaista vrijedan vaše pažnje učiniće sve kako bi bili prioritet i prvi na njegovom “rasporedu”, piše “B92“…

Izvor: haber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*