ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Ova kombinacija od 2 sastojka zaista čini čuda

Čuvena mješavina limuna sa bijelim lukom.
Ove dvije namirnice su vjerovatno jedne od najzdravijih namirnica na svijetu. Limun i bijeli luk su puni zdravih hranljivih sastojaka i pružaju mnogo zdravstvenih prednosti ljudskom tijelu.

Kombinacija limuna i bijelog luka vam može koristiti i pomoći vam da smanjite loš holesterol, ali takođe i u pri čišćenju krvnih sudova.

Mješavina limuna sa bijelim lukom: savršena za čišćenje srčanih blokada

Prvi recept:

Trebat će vam:

  • 1 šolja soka od limuna
  • 1 šolja soka od đumbira
  • 1 šolja soka belog luka
  • 1 šolja jabukovog sirćeta

Ovako se pravi:

Prvo, morate pomještati sve gore navedene sastojke i kuvati ih pola sata. Zatim, kada to obavite, treba da ostavite mješavinu da se ohladi. Kada se ohladi, treba umješate 3 šolje prirodnog meda. Trebalo bi da ovu mješavinu premjestite u staklenu bocu i stavite u frižider.

Kako se koristi:

Treba konzumirati 1 kašiku ove smjese, svakoj jutra, prije doručka.

Drugi recept donosimo ispod:

Trebat će vam:

6 limuna (oguljenih), isječenih na male komade, 30 čenova bijelog luka, isjeckanih na komadiće

Upute za pripremu:

Stavite sve sastojke u blender, dodajte odgovarajuću količinu vode, i izblendirajte. Zatim sipajte smjesu u posudu i dodajte 2 litre vode. Kuvajte do ključanja i ostavite da se kuva još 5 minuta.

Zatim sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kada se hladi, procijedite tečnost i prebacite u staklenu bocu. Trebalo bi da bacite ostatke. Čuvajte mješavinu u frižideru.

Ovako se koristi:

Treba da pijete 50 ml dnevno 3 nedelje. Zatim bi trebalo da napravite 1 nedelju pauze. Nakon toga bi trebalo ponovo piti 50 ml svaki dan 3 nedelje. Možete da ponovite ovu metodu čišćenja svakih 6 mjeseci.

Treći recept:

Evo šta treba da uradite – prvo treba da stavite 3 limuna i 15 čenova bijelog luka u blender. Onda bi trebalo da dolijete vode i izmješate.

Jedna napomena:

Ako želite, možete dodati malo šećera radi ukusa. Sipati smjesu u metalnu šerpu. Zatim treba da ponovite isti proces sa ostala 3 limučna i 15 čenova belog luka. Kada ste završili sa drugom smjesom, trebalo bi da dodate litar vode u blender i sipate ovu vodu u šerpu.

Zatim stavite šerpu na šporet i ostavite da proključa. Kada počne da ključa, smanjite na umjerenu vatru i kuvajte 5 minuta. Kada je gotovo, procijedite smjesu i sipajte u drugu posudu. Sada, kada je sva tečnost u posudi, ostavite je da se ohladi.

Kada se smjesa ohladi, koristite cediljku i lijevak da je sipate u staklene boce. Možda će biti potrebno neko vrijeme da mješavina prođe kroz cjediljku. Dobićete otprilike oko 3 do 4 litra ovog lijeka. Potrebno je da flaše čuvate u frižideru.

Treba znati:

Nemojte koristiti plastične boce. Savjetujemo vam da koristite samo staklene flaše.

Kako se koristi:

Prvo, treba da pijete 1 šolju ovog lijeka, svaki dan 3 nedelje. Zatim treba da napravite nedelju dana pauze. Poslije 1 nedelje pauze, treba da pijete 1 šolju svaki dan još 3 nedelje.

Ovaj metod je izuzetno moćan, tako da preporučujemo da ga radite samo jednom godišnje, ili kad god želite, ako mislite da je prošlo dovoljno vremena između tretmana.

Možete da zagrijete tečnost ako želite, ili čak i da dodate malo vode ili leda za osvježavajuće ljetnje piće. Ne brinite za miris bijelog luka, jer ga limun neutrališe.

I najbolja stvar u vezi ovog lijeka je da ga je veoma jednostavno i lako napraviti i neće vas koštati previše novca.

Napravite i vi ovaj recept, ali svakako uzimajte svoju doktorom propisanu terapiju.

Izvor: webtribune.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*