Čudima treba vremena, ali se događaju i samo ih Bog može učiniti

Nedavno sam nešto otkrila, kad razgovarate s ljudima, oni vas još više zbunjuju, ali kad razgovarate s Bogom, polako ali sigurno počinjete pronalaziti svoj smjer, počinjete osjećati kao da stvari polako postaju smislene i nekako se stvari opet osjećaju dobro.

To nije čarobni štapić koji će naposljetku izbrisati vašu zbrku, to je samo mali korak u pravom smjeru, ideja, mala odluka ili samo novi osjećaj vlastite vrijednosti ili mudrosti koja čini da se osjećate slobodnije.

Razgovarajte s Bogom ako ste zbunjeni oko nečega, on će vas približiti sebi ili vas odgurnuti. Pojavit će se znakovi, čut ćete nešto o njima, vidjet ćete stranu koju niste vidjeli prije, polako ćete početi donositi odluku i na kraju ćete shvatiti je li to prava osoba za vas.

Razgovarajte s Bogom ako ne razumijete zašto se neke stvari ne događaju ili zašto se određeni blagoslovi odgađaju, nekako će vam dati sigurnost da će se vaše strpljenje isplatiti, da on planira nešto mnogo veće i veće od onoga čemu ste se nadali. Shvatit ćete, s vremenom, da možda niste bili spremni primiti ono što ste htjeli kad ste to doista željeli, shvatit ćete da ono što želite ili za šta molite, može da se promijeni tokom vremena. Vi rastete i shvaćate da je ono što ste željeli prije godinu dana potpuno drugačije od onoga što sada želite.

Razgovarajte s Bogom ako ste izgubljeni. Možda nećete odmah pronaći sebe ili svoje odgovore, ali ćete naći nit nade, novu informaciju, osjećaj koji će vas potaknuti da učinite nešto što nikada niste pomislili. On će vam dati hrabrost, snagu i strpljenje da barem ostanete utemeljeni dok ne pronađete ono što doista tražite.

Stvar je u tome da razgovor s Bogom ne popravlja sve preko noći, ali vam daje alate i resurse koji su vam potrebni za prevladavanje zbunjenosti, prevladavanje teškoća i održavanje nade da će vam bolje stvari doći na put.

Možda uvijek tražimo brzo rješenje, ali brzi popravci ne traju, oni se lako razbijaju. Liječenje treba vremena. Pronalaženje onoga što je stvarno pravo za vas je dugo i burno putovanje. Čudima treba vremena, ali se događaju i samo ih Bog može učiniti.

A kad naučite razgovarati s Bogom, samoća postaje slađa i nekako se osjećate sigurnije jer znate da ne postoji nešto što ne možete savladati. Sve će pasti na svoje mjesto. Sve će biti u redu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*