Dragi Bože – Nadam se da me čuvaš za nekoga posebnog

Znala sam tko sam i što sam željela od svijeta. Ali na ovom putu samospoznavanja shvatila sam koliko sam izgubljena. Izgubila sam se jer sam napustila tebe, Gospode.

Prestala sam razgovarati s tobom i slušati Te. Prestala sam te ponekad čak i voljeti. Krivila sam vas za sve moje tuge i očaj. I vikala sam na Tebe što si me napustio, iako nikad nisi, ni na sekundu.

Ali sada znam bolje, Gospode. Pokušavam ponovno otkriti tko sam u vašim rukama. Zato što ja koja sam odraz Tebe, sam najbolja ja. I dok se približavam Vama, saznajem više o posebnoj i moćnoj ljubavi.

Ti me voliš u dobrim danima, ali ti me više voliš u mojim lošim danima. Slušate me kad sam glasna, ali još više kad sam tiha. Pomažeš mi kad pitam, ali me nikada ne zaboravljaš kad ne pitam.

Vi me poznajete iznutra i volite me kakva jesam. Nisam ništa učinila da bih zaslužila ovu ljubav, ali ipak me volite. Čak i na dan kad te ne volim. Čak i na dan kada to ne zaslužujem.

Gospode, kroz Tvoju ljubav sam naučila što je prava ljubav. Možda nisam savršena, ali tvoja ljubav jest. Dakle, znam da me čuvaš za nekoga stvarno posebnog.

Netko s kim mogu podijeliti svoje misli, strasti i strahove. Netko koga mogu izazvati i tko će me izazvati. Netko tko ovo traži od Tebe.

Gospode, znam da sam navikla da te požurujem, i znam da možda nisam spremna. Ali nadam se da prihvataš ovu molitvu.

Do tada ću pokušati vjerovati vašoj vremenskoj traci. Do tada ću te pokušati slušati kad kažeš “sačekaj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.