Izgubljena umetnost razmišljanja (Dr Nil Nidli)

PLAN ZA POTPUNO ZADOVOLJSTVO ŽIVOTOM
“Svako ko želi da mu mozak funkcioniše idealno i da ima optimalno mentalno zdravlje treba da ove informacije primeni u svom životu. Studenti iz celog sveta ce se zaprepastiti akademskim i ličnim rastom koji će postići, a ljudi svih godišta će, korišćenjem tajni otkrivenih u ovoj knjizi, osloboditi punu sposobnost svojih umova.” Dr Danijel Binus, doktor psihijatrije, Loma Linda, Kalifornija

Da li biste voleli da započnete seriju poboljšanja života koja vode ka istinski srećnom načinu života? Izgubljena umetnost razmišljanja je jedinstveno pomoćno sredstvo koje možete da koristite da poboljšate mentalne sposobnosti, emocionalnu inteligenciju i zadovoljstvo životom na praktičan i temeljan način.

Doživite emocionalni spokoj i stabilnost kad ste pod ogromnim stresom.

Učinite trajnim pozitivne promene vaših mentalnih sposobnosti i raspoloženja.

Osmislite visoki nivo motivacije, sa većom energijom i boljom produktivnošću.

Razvijte visoku sposobnost razmišljanja u složenim situacijama, precizno analizirajte informacije i steknite naviku da donosite ispravne odluke.

Poboljšajte vaše odnose i uživajte u zdravom oduševljenju životom.

Dr Nil Nidli je razvio izuzetno uspešan 10-dnevni Program za oporavak od depresije (Depression Recovery Program) za lečenje upornih depresija i uznemirenosti. Dr Nidli je takodje i pisac Zakona zdravlja i izlečenja (Proof Positive), Izlaza iz depresije (Depression _ e Way Out), dvd-a Program za oporavak od depresije (Depression Recovery Program) kao i obrazovnih programa za mentalno zdravlje zajednice.

 

Izvor: KoDren

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*