Kada vam je duša izmorena – Pročitajte ovo..

Morate shvatiti da je u redu imati dušu koja je i nježna i umorna. Potrebno mi je da shvatite da je u redu biti dobar prema sebi, u redu je da osjetite ono što osjećate, da je u redu pustiti da se sve slomi u vama. Morate znati da je u redu da ne budete u redu, da je u redu osjećati se tužno čak i ako to ne razumijete u potpunosti. Morate znati da ne morate živjeti u jednoj krajnosti. Da ne morate prisiliti sebe da osjećate vječnu sreću.Želim da znate da ste proizvod onoga što je u vama i nade i progonjena u vama, i u redu je postojati na ovom svijetu kao netko tko jednostavno pokušava shvatiti kako to uravnotežiti.

Jer ovo vam niko neće reći- biti čovjek je lijepo i teško. To je zbunjujuća i luda stvar. Život će vas zadiviti na najljepše načine, a također će vam slomiti srce. Život će vam darivati ​​lekcije koje vas vode ka rastu i grade i pomažu vam da procvjetate u osobu za koju ste se uvijek nadali da ćete biti, ali će također nositi u sebi gubitke koji ostavljaju trag na vama, koji vas mijenjaju i oblikuju na neugodan način. Život će zahtijevati od vas da uradite posao, da shvatite sebe, da ozdravite čak i kada boli. Da biste bili hrabri, da biste se borili za sebe.

Na kraju dana hrabrost nije bojno polje.Hrabrost je nešto najtiše što ćete ikada vidjeti. Hrabrost je ustajati ujutro kada su vam kosti teške i kada vaše srce ne želi da osjeti svjetlost kroz pukotine. Hrabrost je nasljanjanje na ono što boli, gledanje u lice bolu, dajući mu ime i suprotstavljajući mu se. Hrabrost je nježnost prema sebi, pogotovo kada niste laki ili jednostavni, pogotovo kada niste sjajan primjer osobe kojoj težite biti. Hrabrost je oprostiti sebi, to je posao koji radite u svojoj duši koji je prljav i težak i zahtjevan.

Ali najviše od svega, hrabrost je način na koji se protežete prema svjetlu. To je način na koji cvjetate u smjeru dobrote, čak i kada možda ne znate što tražite. Hrabrost je dopustiti sebi da vjerujete da rastete, čak i kada to ne želite. Hrabrost je povjerenje u sebe čak i kada ne prepoznajete put. Hrabrost je spoznaja da za vas ima više, da ćete moći spašavati sebe kao i prije; da ćete preživjeti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*