Kako mnogi muškarci ponašanjem otjeraju ženu od sebe – Ako je želite posjedovati, izgubićete je

Mnogi muškarci u ženama traže razloge kada ne mogu da nađu sebi partnerku.

Govore kako su žene previše zahtjevne i kako u stvari ne vide sve kvalitete koje muškarac posjeduje. Malo je muškaraca koji će potražiti razloge u sebi. Mnogi muškarci svojim ponašanjem tjeraju žene od sebe, a da toga često ni sami nisu svjesni.
1. Opsesija i posesivnost; Ovo su osobine koje su jako negativne i sa kojima muškarci najlakše otjeraju ženu od sebe. Mnogi muškarci žele posjedovatoisvoju partnerku, a zaboravljaju da žena nije predmet da se posjeduje.
Kada žena osjeti da muškarac želi da je posjeduje, ona gubi interesovanje za njega i odmiče se od njega. Biti hladan i bezosjećajan je jednako štetno, ali želja da se žena posjeduje i da joj se posveti svo svrijeme je pogrešno.
Često muškarci nakon što budu odbijeni nastavljaju insistirati na vezi i smatraju da će se njihova upornost isplatiti što je takođe pogrešno. Ženu je važno voljeti, ali se nikada ne treba davati 100%. 2. Pohlepa i škrtost; Svima su jako dobro poznata opšta pravila ponašanja .
Uglavnom na sastanku plaća onaj ko je pozvao ili se račun plaća po pola ako se obe strane tako dogovore. Međutim, mnoge žene neće doći na drugi sastanak ako njen partner ne plati račun ili ako insistira da račun plate po pola. Žene generalno troše više novca jer mnogo više brinu o sebi i trude se da izgledaju lijepo.
Zbog toga mnoge žene ne pristaju na vezu sa muškarcem koji će im to uskraćivati ili prigovarati što troše toliko novca na uljepšavanje. Naravno, svako ima pravo na izbor, a nametanjem i prisiljavanjem žene da bude sa vama ćete učiniti samo da je otjerate od sebe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*