KOMŠINICA MI OTKRILA OVAJ TRIK: Moja odjeća je sada čisto bijela i svježeg mirisa, ISPROBAJTE I VI

Sigurno da nema ništa gore nego mrlje od vina ili hrane na vašoj bijeloj košulji. Da stvar bude još gora, tih mrlja se teško riješiti čak i sa najskupljim proizvodima.

Dakle, šta možete učiniti po tom pitanju?

 

Danas ćemo vam pokazati nekoliko jednostavnih trikova koji će očistiti mrlje lahko i vašu odjeću učiniti biserno bijelom opet.

 

Ni jedno kupovno sredstvo koje je puno hemikalija nije toliko efikasno protiv mrlja, a također su skupi. Ali, nemojte više brinuti, u nastavku ćemo vam pokazati trikove sa kojima ćete uspješno očistiti svoju odjeću jednostavno i efikasno.

 

Nakon što ih probate, više nećete toliko brinuti za mrlje na svojoj odjeći. Samo slijedite ova uputstva:

 

Soda bikarbona

 

Natopite odjeću u smjesi od 4 l vode i jedne šolje sode bikarbone, a za nekoliko minuta primijetitit ćete kako se prirodna boja vraća na odjeću.

 

Ovo je još jedna fenomenalna mješavina za mrlje na odjeći – samo pomiješajte sok od limuna i ocat sa svojim deterdžentom i operite odjeću na uobičajen način. Iako je miris ove mješavine malo jači, brzo će ukloniti mrlje.

 

Zdrobite 6 aspirina i dodajte ih u zdjelu vode, a zatim potopite odjeću u smjesu na 30 minuta. Operite ih, kao i obično, na kraju, a mrlja će nestati.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*