LIJEK PROTIV BAKTERIJA U ŽELUCU: Preporučjemo vam siguran lijek za navedeni problem…

Preporučjemo vam siguran lijek za navedeni problem…

Bakterije u želucu su veoma česta bolest i u današnje vrijeme liječe se jako dugo i teško. Preporučjemo vam siguran lijek protiv bakterija u želucu na prirodan način.

 

Smokve u maslinovom ulju su najbolji lijek za bakterije u želucu:

 

U teglu stavite suhe smokve zatim ih prelijete domaćim ne prerađenim maslinovim uljem. Smokve možete izrezati na 4 dijela. Trebalo bi da stoje bar 4o dana pa onda svako jutro uzimajte na prazan želudac po jednu smokvu. Poželjno bi bilo i po malu kašičicu maslinovog ulja u kom stoje smokve. Ako ne možete čekat onda napravite dvije tegle, pa jednu počnite uzimati nakon sedam dana stajanja.

 

Da bi izlječenje bilo bolje i efikasnije svoju ishranu treba da uskladite sa liječenjem. Jedite isključivo kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih.

 

Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masno meso, a naročito suhomesnate proizvode. Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno ne prerađeno.

 

Maslinovo ulje i smokve su kao suho zlato vrijedni prirodni lijekovi, zato čuvajte svoje zdravlje i nagradite se ovim prirodnim zlatom, jer zdravlje je najveće bogastvo.

 

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi puno toga na primer neplodnost, hemoroide, sva crijevna obolenja, zatvor, bronhitis, astmu itd..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*