Merkur kreće direktno 18.10. – Strijelčevi recite šta mislite, pred Vagama mnoge dobre prilike

Planeta Merkur završava svoje retrogradno kretanje 18. oktobra i počinje da se kreće direktno.

U ovom periodu smo imali mnogo problema u komunikaciji i odnosu sa drugim ljudima. Sada svemu tome napokon dolazi kraj. Pogledjte kakav će uticaj na vas imati Merkur kada krene direktno. Ovan: Kada Merkur krene direktno u vaš život bi mogle ući mnoge promjene.
Svaka borba sa kojom ste se suočavali sada će vam biti mnogo jasnije. Ono što ste mislili da je najveća prepreka u vašem prijateljstvu je upravo ono što će vaše prijateljstvo podići na viši nivom. Bik: Kada Merkur krene direktno vaša komunikacija sa partnerom će biti mnogo iskrenija i otvorenija.
Shvatićete da su problemi sastavni dio veze i da u životu ima mnogo uspona i padova. Blizanci: Napokon dolazi period u kome ćete moći slobodno disati. Mnoge stvari će vam sada biti lakše obavljati nego prije. Sada ćete moći slobodno biti svoji i izraziti svoje mišljenje bez straha.
Rak: Ono šta ćete vidjeti kada Merkur krene direktno jeste da će se sve nekako ponovo vratiti u red. Sve ono što vas je mučilo dok je Merkur bio retrogradan sada će dobiti jedan novi smisao i riješiti se. Lav: Ako ste imali problema sa koncentracijom i pamćenjem znajte da tome dolazi kraj.
Retrogradni Merkur je imao veliki uticaj na vas i ometao vas je u vašim svakodnevnim radnjama, ali tome napokon dolazi kraj kada krene direktno. Djevica: Kada Merkur krene direktno vaše finansije bi se mogle popraviti. Takoće vaš društveni život bi mogao procvjetati i mogli biste sresti ljude koje dugo vremena niste vidjeli ni čuli.
Vaga: Velike su šanse da ste za vrijeme retrogradnog Merkura napravili neke velike greške. Sada je vrijeme da te greške ispravite. Sada biste mogli dobiti priliku da napravite neke jako dobre stvari. Iskoristite to. Škorpija: vrijeme je da se vratite u stvarnost jer za vrijeme retrogradnog Merkura niste funkcionisali baš najbolje.
Spremite se popravite ono što ste zabrljali i nadoknadite vrijeme koje ste izgubili. Strijelac: Dolazi period kada će iskreni Strijelčevi napokon moći reći ono što misle bez da budu osuđivani. Retrogradni Merkur je imao takav uticaj na vas da je svaka vaša riječ povrjeđivala druge.
Nadajmo se da će ljudi brzo zaboraviti na to i oprostiti vam. Jarac: Retrogradni Merkur vas je učinio pomalo zbunjenima i lijenima. Jarčevi su poznati kao jako vrijedne i marljive osobe, a sada napokon dolzi vaš period. Vodolija: Retrogradni Merkur je u vama probudio mnoge sumnje koje vam nisu bile potrebne.
Dobra vijest je da se sada napokon vraćate u ravnotežu. Riješićete se nervoze i iritacija i napokon ćete moći disati punim plućima. Ribe: Retrogradni Merkur je unio pravu pometnju u vaš život, posebno u karijeri. Imali ste osjećaj da vam ništa ne ide od ruke i u nekim situacijama ste željeli odustati od svega. Napokon taj period završava i moći ćete se opustiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.