Muškarac nije dužan ispuniti svaki ženski hir – 4 zahtjeva kojima žene umanjuju važnost partnera

Ispunjavanjem nekih ženskih zahtjeva može imati veliki uticaj na odnos muškarca i žene. Dok ga neki mogu učvrstiti, drugi mogu naštetiti ravnoteži u vezi.

Ni jedan muškarac ne želi živjeti sa ženom koja ga ne poštuje, a žene često nekim svojim hirovima i nerealnim zahtjevima mogu obezvrijediti svog muškarca i umanjiti njegovu vrijednost. 1. Zahtjevanje pristupa društvenim mrežama; Nikada neću razumjeti parove koji dijele šifre na društvenim mrežama, a pogotovo one koji dijele zajedniički profil.

Zahtjev za to uglavnom dolazi od žena koje zahtjevaju da im njihov muškarac dozvoli pristup profilu na društvenim mrežama. Ako muškarac to ne želi ne biste ga trebali prisiljavati na to. Svaka normalna žena koja ima dovoljno samopoštovanja će to shvatiti.

 

Svaka osoba ima pravo na lični prostor i onaj drugi bi to trebao poštovati. 2. Ispunjavanje hirova; Žene ponekad znaju biti poput male djece koja u prodavnici žele da im se kupi čokolada. Mnoge će zahtjevati novi telefon samo zato što je njihova prijateljica od svog muža dobila najnoviji model nekog telefona.
Nesiguran muškarac će ispunjavati kojekakve hirove svoje žene i time će samo rizikovati da izgubi njeno poštovanje i bude iskorišten. Ne kažem da muškarac ne treba kupovati poklone ženi i tu i tamo ispuniti joj neki hir, ali u tome ne treba pretjerivati.

 

3. Druženje sa drugim muškarcima; Jedna udata žena ne bi trebala izlaziti nasamo ni sa jednim muškarcem osim svog muža. Uvijek govorimo kako je važno poštovati lični prostor partnera, ali tu treba da postoje granice. Bez obzira koliko ste dobri prijatelj sa nekim muškarcem, ne bi trebali izlaziti sa njim bez svog muža.
Zapamtite da u muško-ženskom prijateljstvu jedna strana uvijek želi više, ali nema hrabrosti to priznati. 4. Rješavanje sitnih problema; Uzajamna pomoć je tajna skladnih i funkcionalnih odnosa i parovi bi trebali pomagati jedno drugome u rješavanju problema.
Međutim, ne smijete svog muškarca zatrpavati nekim glupostima i sitnicama ako ih možete obaviti same. To što ste u braku ne znači da nešto mora, to je njegova dobra volja.
Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.