Najbolje su one žene koje vas privuku stavom i pozitivnošću, a ne izgledom

Želite da vas partner dži oči samo na vama ?? Želite li ga učiniti apsolutno ovisnim o vama? Ako želite, na pravom ste mjestu.

Kao što možda već znate, postoje određene stvari koje žene mogu učiniti kako bi privukle muškarce. Dobra vijest je da to nema veze s izgledom, već stavom.

Evo jednostavnog vodiča koji će vam točno reći što trebate učiniti …

  1. Budi tajanstvena

Jeste li ikada napustili spoj osjećajući se mentalno iscrpljeno, ili kao da ste saznali sve što se ima znati o muškarcu? Ako je tako, vjerojatno niste imali nimalo želje da ga ponovno vidite.

Isto važi i za muškarce.

Ako ste takva žena koja vodi razgovor ili dijeli sve od sjećanja iz djetinjstva do najdubljih tajni, tada vas neće morati nazvati ponovo.

Umjesto da kažete sve što imate na srcu, sačuvajte neke stvari za sebe i natjerajte ga da dođe po više.

Naučite kako da zadržite čovjeka da se vraća po više.

  1. Budite pozitivni

Više nego samo osmijesi, emocije općenito su zarazne. To znači da, ako ste pesimistički ili samosažaljevajući tipovi, ti osjećaji će utjecati i na vaš spoj.

Još važnije, muškarce privlače sretne, društvene žene. Zato je toliko važno biti pozitivan i pokušati pronaći dobro u svakodnevnim situacijama.

Jednom kad vaš partner shvati da se smiješi zbog vas, postaje beznadno posvećen vama.

  1. Budite teške za osvojiti

Sada je ovo osporeno tijekom godina, ali vjerujte mi, to djeluje.

Budući da su muškarci lovci u srcu, čineći ga da se trudi za vašu ljubav i pažnju to će ga voditi da vas juri. Kada se to dogodi, postat će ovisnik o vama.

Da biste to učinili, važno je da niste “previše dostupni”. To znači da ne zapostavljate ono što radite da biste ga vidjeli, a sami postavljajte određene standarde kada se radi o izradi planova s ​​njim.

Na primjer, ako on zove i pita vas hoćete li večeras otići na večeru, recite mu da ste zauzeti i predložite da se najave dva ili više dana kasnije. Čak i ako nemate planove za tu noć, držite ga na prstima da biste vidjeli kako ćete ga držati upecanim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*