Napitak u koji se kune Melanija Tramp: Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje (RECEPT)

S obzirom da je bivša manekenka, ne čudi da prva dama zna sve male trikove za održavanje vitke linije. Iako je od karijere modela odustala pre skoro 2 decenije, njena linija je i danas, kada ima 50 godina, perfektna.

 

Zapitli smo se koja je tajna top forme Melanije Tramp i otkrili da je reč o jednostavnoj navici koju svako od nas može da primeni.

 

Iako Melania vodi računa o svom izgledu, naglašava da ne ide u krajnost: “Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i svom telu, ali ni u čemu ne preterujem”.

 

Kaže da je za njenu vitku liniju zaslužan napitak kojim započinje svako jutro. Smuti od omiljenih sastojaka joj daje dovoljno energije za ceo dan i drži je sitom veoma dugo. Ovaj napitak je odličan u kontrolisanju apetita, ali i pokretanju procesa mršavljenja, zbog svojih sastojaka.

 

Osim toga, kada god ima potrebu za slatkišima i oseti napad gladi, ona napravi ovaj napitak.

 

“Kad osetim potrebu za slatkišima, ja napravim ovaj napitak i nakon toga ta želja prođe. Od neverovatne je koristi kada su ove situacije u pitanju”, rekla je ona.

 

Ovako izgleda recept za smuti u koji se kune Melanija Tramp:

 

Sastojci:

 

– Svež spanać

– Celer

– Šargarepa

– Borovnice

– Jabuka

– Ceđena pomorandža

– Ceđeni limun

– Jogurt sa malo masti

– Par kapi maslinovog ulja

– Čija semenke

– Vitamin D u kapima

 

Sve sastojke stavi u blender dok ne dobije ujednačenu smesu i napitak je preman za konzumiranje.

 

Što se tiče ostatka dana, ona se trudi da u toku dana pojede puno voća, jer je ono bogato vitaminima i mineralima, uključujući folat, vitamin C i kalijum, a bogato je vlaknima, što može pomoći u održavanju zdravih creva.

 

Svetska zdravstvena organizacija preporučuje da se jede najmanje 400 gr dnevno kako bi se smanjio rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su srčane bolesti, moždani udar i neke vrste raka.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*