Ne treba im žena koja će glumiti majku – 5 načina da izubite vrijednost u očima muškarca

Slika kakvu o nekome stvorimo na početku poznanstva se drastično mijenja sa godinama.

Ako ne želite izgubiti vrijednost u očima muškarca potrudite se da ne činite sljedeće greške: 1. Glumite budalu. Ako ste od onih žena koje smatraju da muškarcima nije bitna inteligencija žena – varate se. Svaki muškarac pored sebe želi inteligentnu žena koje se neće stidjeti u javnosti zbog njenih besmislenih izjava.

Zato se nemojte praviti budalasti ako to niste. 2. Arogancija. Ovo je nešto što muškarce najviše odbija. Arogantnim ponašanjem ih ponižavate. Tako pokazujete da mislite da nije dovoljno vrijedan da biste sa njim razgovarali na normalan način.

 

Tako pokazujete da smatrate da ste daleko iznad njih. Muškarci žele ženu sa kojom će moći pričati normalno o svemu, 3. Glumite. Pogotovo u spavaćoj sobi. Mnogi muškarci žele da njihova žena bude zadovoljna i neće tolerisati one žene koje će radije glumiti nego reći šta žele.
Budite iskrene, ako je to pravi muškarac za vas nema potrebe da se plašite loših ishoda. 4. Drama kraljice. Ovo je nešto što zaista muškarce odbija. Iako su mnoge žene razmažene još od malih nogu i naučene da dramatizuju čak i kad to nije potrebno – rijetko koji muškarac će se htjeti nositi sa takvim ispadima.

 

Naučite se nositi sa svojim emocijama i ponašajte se shodno svojim godinama. 5. Konstantno zvocanje. Ovakvo ponašanje ih asocira na njihovu majku, što im nikako nije prijatno. Muškarci ne žele imati osjećaj da se njihove partnerke odnose prema njima kao prema djeci. Oboje ste ravnopravni partneri i trebali bi se tako osjećati?
Izvor: www.infpult.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.