NEMA VIŠE PATNJE, DOKTOR PRONAŠAO LIJEK ZA DIJABETES: Priprema u samo 5 minuta! (VIDEO)

Poznato je da je dijabetes jedna od najzastupljenijih i najozbiljnijih bolesti današnjice te da je čak i opasna po život iz razloga što vremenom poćinje uticati na organe poput bubrega te izazvati razna oštećenja, dovesti često do amputacija i sljepila.

Prema Internacionalnoj Dijabetes Federaciji u Filipinima postoji najveći broj oboljelih od ove opake bolesti u svijetu. Iako su sprovedena brojna istraživanja do lijeka za dijabetes tip 1 se nije došlo, izbor je samo inzulin.

 

Međutim, nedavno je Dr. Jaime Dy-Liacco otkrio da je pronašao konačno lijek za dijabetes! On se u svom dugogodišnjem istraživanju posvetio pronalasku lijeka za ovu veoma tešku bolest.

 

Naime, on je napravio mješavinu koja sadrži minerale koji su potrebni za borbu protiv dijabetesa. Najbolje od sve jeste što za njenu pripremu vam treba samo nekoliko sastojaka i 5 minuta vašeg vremena.

Sastojci

 

12 komada ljute paprike Siling labuyo2 sirova jaja1/2 kašičice morske soli

 

Priprema i način korištenja

 

Isjeći i samljeti paprike pa ih dobro pomiješati sa 2 jaja. Na kraju dodajte pola kašičice morske soli i to je to. Vaš lijek je spreman i možete ga popiti.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*