Odaberite muškarca kraj kojeg će biti nemoguće misliti na drugog – Psihologija srećnih odnosa

Nema potrebe da da noćima razbijate glavu razmišljajući da li je baš taj muškarac pravi. Dovoljno je da znate kakav vam muškarac treba.

Izaberite osobu s kojom jednostavno ne možete voljeti nekog drugog. Odaberite nekoga ko će vas smatrati idealnom ženom, a neće govoriti isto drugima. Odaberite nekoga ko vas poštuje, uvažava vaše mišljenje, kome ćete biti draži od njegovih prijatelja.
Odaberite muškarca koji će žrtvovati svoje prohtjeve, pa makar samo da vam pokaže koliko ste mu dragi i koliko mu značite. Odaberite muškarca koji misli da ste idealna žena i koji će se potruditi pokazati vam da možete postići još više.
Odaberite čovjeka za sebe koji će podržati vaše snove, motivisati vas na postignuća, podržati vas u svakom pogledu. Odaberite muškarca kojem ćete biti na prvom mjestu. Koji će vas prihvatiti čak i u onim životnim periodima kada ste daleko od savršenosti.
Nekoga ko će ostati pored vas, uprkos vašim nedostacima. Odaberite muškarca koji će vam dati sve kako biste bili zadovoljni. Onog koji će vas učiniti sigurnijim u sebe i koji će cijeniti vašu slobodu! Odaberite muškarca s kojim ćete se osjećati najljepše.
Koji će u vama vidjeti više od drugih, za kojeg ste lijepi i izvana i iznutra. Odaberite muškarca koji zna da ste mogli izabrati drugog i boljeg, ali vi ipak njega volite. Odaberite muškarca koji će vas uvijek štititi od svega lošeg. Kome ćete dozvoliti da vam bude prijatelj, zaštitnik i ljubavnik sve u jednom.
Odaberite muškarca koji savršeno zna da ste nesavršeni, ali vas prihvata i voli baš takve. Odaberite muškarca koji vas cijeni, koji zna koliko vrijedite i razumije vašu osjetljivost. Odaberite muškarca koji nikada neće iznevjeriti vašu ljubav, koji neće rizikovati vašu vezu zbog prolazne romanse.
Odaberite muškarca koji će vam pružiti sve što vam je potrebno. Tako da vas usrećuje do te mjere da nikada nećete ni pomisliti da ga možete zamijeniti drugim. Odaberite muškarca kraj kojeg nikada nećete moći voljeti drugog!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*