Poruka muškarcu koji mi nije dao šansu da ga volim – Probudio si u meni najdublje emocije i otišao

Ovo pišem tebi koji nisi htio rizikovati sa mnom, koji si u meni probudio nadu i ljubav i onda otišao.

Pišem ovo tebi koji me nikada nisi pozvao da izađemo, koji si mi govorio da ti je stalo do mene, ali nikad nisi našao vremena za mene. Probudio si u meni osjećanja za koja nisam ni znala da postoje, ali mi nikad nisi dao šansu da te volim i da ti poklonim svu svoju ljubav.

Bilo je trenutaka kada sam osjećala kao da letim od ljubavi koju sam osjećala prema tebi, a onda sam pala toliko nisko koliko nikad nisam mislila da mogu pasti. Udarila sam tako jako o zemlju da se moje srce rasbilo na milion dijelova.

 

Bila sam ti dovoljno dobra da provedeš noć sa mnom, ali ne i dovoljno dobra da me izvedeš u noćni izlazak. Poigravao si se sa mojim osjećanjima jer ni sam nisi znao šta želiš, ali si ipak znao da ne želiš biti sa mnom.
Zašto dobre djevojke nikada ne dobiju šansu da vole onoga koga one žele? Zašto dobre djevojke uvijek izvise u ljubavi? Zato što kad vole one vole bezuslovno, ali se uglavnom zaljube u pogrešne. Zaljube se u one koji im daju lažnu nadu koji ih navedu da se zaljube u njih, a onda nestanu zauvijek.

 

Ne misle na osjećanja žene već misle samo na sebe i svoje lično zadovoljstvo. Mislio si da možeš pronaći bolju jer sva moja ljubav i pažnja koju sam ti poklanjala nije bila dovoljna da zadovolji tvoj nezasiti ego.
Sada želim da kažem nešto svim onim muškarcima koji ne žele dati šansu dobrim djevojkama. Nikada nećete naći bolju. Nikada nećete naći onu koja će vas voljeti u onoj mjeri u kojoj samo dobre djevojke znaju. Ona će naći nekoga ko će je voljeti onako kako ti nisi znao jer nisi htio da rizikuješ sa njom i daš joj šansu da te voli onako kako samo ona zna.
Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.