PRAVI SE DVA PUTA GODIŠNJE: Izbacite toksine iz organizma uz ovaj snažni miks

Ova snažna kombinacija će vam očistiti organizam i od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti riješen. Našem organizmu je nekada potrebno čišćenje, tačnije izbacivanje toksina i poboljšanje cirkulacije.

Ovaj prirodni lijek će sve to uraditi i očistiti organizam od viška soli i masnoće, ali i osloboditi vas stresa i hroničnog umora.

Pored primjene ovog lijeka, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete vještačka pića koja su puna štetnih dodataka.

Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke.

Trebaju vam samo dva sastojka:

  • 12 čehna bijelog luka i
  • pola litre crnog vina.

sPREMA SE NA OVAJ NAČIN:

Očistite bijeli luk i ustitnite ga (mada nije obavezno), pa ga nakon toga ostavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Jedna napomena:

Ovo je jak lijek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati će biti osjetni već nakon 24 sata.

Ne zaboravite reći svojim prijateljima o ovom snažnom prirodnom receptu.

Izvor: kurir.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*