PROČISTIT ĆE VAM PLUĆA: Riješite se svih nakupina sluzi uz ovu smjesu..

Svi znamo da je mrkva izuzetno ukusno, ali i zdravo povrće, a itekako je bogata vitaminima A i B – karotena koji su vrlo važni za zdravlje očiju. Osim što je izvrsna za vid, mrkva je nevjerojatna i za jačanje imunološkog sustava, kao i za stolicu.

Ovo izuzetno povrće također je melem za respiratorne probleme, a može pomoći u slučaju prehlade, kašlja, bronhitisa, astme.

Danas ćemo vam otkriti zaista kvalitetan prirodni lijek koji će vam pomoći da izliječite kašalj i uklonite sluz iz pluća. Ovaj se lijek može koristiti i kod djece i kod odraslih.

Divan domaći sirup za kašalj i iskašljavanje

A trebat će vam samo dva sastojka:

  • 1/2 kg mrkve
  • 3-4 kašike meda

Ovako ga je najlakše pripremiti:

Mrkvu narežite na komade i prelijte vodom. Kuhajte dok mrkva ne omekša, a zatim je maknite s vatre i zgnječite vilicom ili u blenderu.

Ne bacajte vodu tamo gdje ste skuhali mrkvu. Kad zahladi, ponovno upotrijebite ovu vodu. Dodajte med u nju i dodajte ovu smjesu na pire mrkvu.

Sirup držite u hladnoj sobi.

Možete ga koristiti na ovaj način:

Ovaj se sirup može redovito koristiti. Uzmite ga 3-4 kašike tokom dana, a nakon 1-2 dana primijetit ćete rezultate. Ovaj nevjerojatni sirup od mrkve pomoći će vam da izliječite kašalj i uspješno uklonite sluz iz pluća.

Isprobajte i vi ovaj divni mrkvin sirup!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*