PROTIV VIŠKA KILOGRAMA I MASNOĆE: Priprema se za 5 minuta, a za 5 dana možete izgubiti 5kg…

Za 5 dana izgubit ćete 5 kilograma…

Riješite se viška kilograma ovim jednostavnim napitkom! Višak tjelesne težine se opisuje kao prekomjerno skladištenje masti u organizmu. Depoziti masti ugrožavaju vaše sveukupno zdravlje i značajno utiču na rad organa kao što su: srce, jetra, bubrezi, zglobovi prvenstveno koljena i kukovi. Osobe koje pate od gojaznosti obično imaju veći rizik za obolijevanje od dijabetesa, visokog krvnog pritiska, bolesti srca, poremećaja funkcije žuči, giht itd. Ako imate problema sa viškom kilograma i želite ih se riješiti, pokušajte sa ovim jednostavnim napitkom.

Persun,
Persun,

RECEPT:

Sastojci:

– 1 limun

– 60g peršuna (nadzemni dio-listovi)

– 3dl vode

Limun,
Limun,

Priprema:

Iscijedite limun, peršun isijecite na jako sitno, stavite u zdjelu zajedno sa iscijeđenim limunom i prelijte vodom (hladnom). Smjesa je gotova! Dakle, napitak se pije sve skupa bez ikakvog cijeđenja s tim da peršun odnosno njegov nadzemni dio (lišće) prije sjeckanja jako dobro operete.

Limun, Persun,
Limun, Persun,

Primjena:

Dakle, dobijena smjesa je za jedan dan. Svaki dan po istom receptu pravite sebi novu smjesu. Svako jutro, prije doručka konzumirajte ovaj napitak i tako 5 dana za redom. Potom napravite pauzu 10 dana, nakon čega ponovite cijeli postupak. Tretman s pauzama možete koristit sve dok osjećate potrebu za smanjenjem tjelesne težine! Napitak se pravi svako jutro ponovo, navedene količine su doza za jedno jutro. Konzumira se svježe pripremljen napitak. Ovaj napitak ubrzava proces sagorijevanje masti i zadovoljava dnevne potrebe vitamina i minerala na cijeli organizam. Peršun poboljšava proces varenja i stimulira organizam na izbacivanje viška tekućine, eliminiše nadutost. Budite zdravi!!

Izvor: LijekizPrirode

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*