RECEPT STAR PREKO 5 000 GODINA: Liječi bolesti pluća, visok krvni pritisak, reumu, gastritis…

Liječi bolesti pluća, visok krvni pritisak, reumu, gastritis…

Ono što je super u ovom receptu je upravo to da se bijeli luk neće ni osjetiti. Ovaj recept dokazano liječi mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina! Naime, davne 972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5.000 godina! Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je ov glavni sastojak u receptu.

 

RECEPT:

 

Potrebno je:

 

– 350g bijelog luka

 

– 200ml 95-procentnog alkohola ili ruma

 

Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid.

 

PRIPREMA:

 

Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru 2 dana.

 

KONZUMACIJA:

 

Pije se najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere. Vjeruje se da ova tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam, tako da nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdravo i začtičeno od bolesti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*