Ribe: Da su drugacije ne bi valjale – Njima ni najmanja promena nije potrebna!

One ne trebaju da se promene nego trebaju da ostanu potpuno iste. One trebaju da ostanu potpuno iste, jer one plene sa brojnim ljudskim kvalitetima, kao i sa velikom dobrotom. Dani bez Riba su dugi kao godine, a zivot sa njima je nesto prelepo i neverovatno…

Sigurno da bi one mnogo vise srece imale u zivotu kada bi se promenile. Sigurno da bi one mnogo bolje ”prolazile” u zivotu samo kada bi mislile na sebe. Ali to su ribe, to su divna bica od kojih se sebicnost prosto ne moze ocekivati. One se uopste ne menjaju nego ostaju iste bez obzira na sve.

Da bi neki covek upoznao ribu zaista nije potrebno previse vremena. Da bi njih neko upoznao dovoljni su trenuci. Ribe moze upoznati svaki covek i to veoma lako. Nemaju one razloga da skrivaju bilo sta o sebi pa to nikada ni ne cine. One sve o sebi otkrivaju.

Ribe su, nazalost, u zivotu imale mnogo vise razloga za tugu nego za srecu. Naravno da su one zasluzile srecu, ali one nisu uzivale u sreci. Cak naprotiv, one su se borile sa vleikom tugom, a one su tuge u zivotu imale samo zbog toga sto su pokazivale svoju dobrotu. Medjutim, svako ko poznaje ribu zna da se ona ne kaje ni zbog cega. Svako ko poznaje ribu zna da se ona ponosi kako sa svojom dobrotom, tako i sa brojnim svojim delima.

Ribe su oduvek bile jedinstvene po mnogo cemu. A naravno da su one najvise bile jedinstvene zbog svog velikog razumevanja, kao i zbog spremnosti da oproste. Nisu ribe sebi dopustale da sude drugim ljudima nego su one na sve nacine pokusavale da pronadju razloge za razumevanje drugih ljudi. A posebno su ribe oduvek bile spremne da oproste. One su mnogo prastale svojim voljenim osobama. One su im prastale mozda i previse.

Ribe pre svega krasi jako mocan karakter. Upravo zbog karaktera se one uopste ne menjaju. A nije da ribe nisu imale razloga da se promene. One su imale razloga za promenu mnogo, ali se one nisu promenile nego su ostale dosledne sebi i onome u sta veruju.

One osobe koje imaju ribu kraj sebe najbolje znaju koliko je ona kvalitetna i koliko je ona neiskvareno bice. Koliko su ribe zapravo dobri ljudi najbolje govori to sto od njih niko nikada ne odlazi. Zaista je zivot sa ribama nesto poput prelepe bajke. Ona osoba koja njih ima kraj sebe zaista uziva u velikoj kolicini srece. Ako ribe nesto umeju da ucine, onda one umeju da usrece one osobe do kojih im je stalo, a one to cine sa svojim brojnim dobrim delima.

Ribama zaista cak ni ona najmanja promena nije potrebna. One da su drugacije ne bi valjale i zbog toga trebaju da ostanu potpuno iste. Ribe trebaju da ostanu iste, jer one upravo stalno dokazuju da dobrota na ovom svetu jos uvek postoji. A zaista nije realno ocekivati promenu od strane riba. Previse su one plemenite i nezne kako bi se mogle promeniti i zbog toga ce zauvek ostati iste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.