SKORPIJA je CARICA ZODIJAKA i ona je toga svesna, nema tu neke dileme!

Svaka SKORPIJA je na svoj nacin posebna. Evo i dokaza za to.

  1. SKORPIJA UME DA VOLI…

Ako postoji  znak koji zivi za ljubav onda je to upravo Skorpija. Osoba rodjena u ovom znaku ce uvek gledati da usreci one koje voli i u to nema nimalo sumnje. Ona je neko ko ima veliko srce i jako je ponosna na sebe zbog toga.

2.  SKORPIJA JE ODANA…

Znak je koji ce uvek biti tu za one koje voli.  Bice odan i veran i bice osoba od poverenja. To je vrlo vazno da kazemo. Oni koji imaju skorpiju u svom zivotu imaju i nekog ko ce im dati dusu. On nikada nikome nece zabiti   noz u ledja.

3.  SKORPIJA  JE PRAVI PRIJATELJ.

Ona ume da cuva tajne. Mozemo cak da kazemo da to ume  vise nego bilo koji drugi znak.

Dace vam svoju dusu i bice vam tu uvek kada   zatreba. Njena ljubav je ono sto daje snagu uvek i u svakom slucaju. Bitno je da kazemo da ume da ceni prave ljude.

4. SKORPIJA JE TVRDOGLAVA.

Znak koji nikada ne odustaje. Mozemo cak da kazemo da je u stanju da ide glavom kroz   zid.     Naravno da nece nikome    slomiti srce kako bi dosla do svog cilja ali  svakako da je znak koji nikada ne odustaje.

5. SKORPIJA  JE   EMOTIVAC.

Neko ko zna da voli, neko ko zna da  pati i da oseca.   Nema sumnje da je jako ponosna na sebe zato sto zna da ima veliku dusu.   Zna da samo dobri ljudi koji imaju dusu znaju i da pate.

6. SKORPIJA    PRIVLACI PAZNJU…

Suprotan pol poludi za osobom rodjenom u ovom znaku. Onaj ko jednom kraj sebe ima skorpiju celog   zivota pokusava da je vrati ili da pronadje u drugoj osobi  nju. No, bez uspeha, jer je skorpija neko ko je prosto original i ne postoje sanse  da je neko zameni.

7. SKORPIJA    JE BORAC.

Njen zivot nikada nije lak.  Moramo da kazemo da ona bas i nije miljenica sudbine. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je  ona neko ko nalazi resenje za svoje probleme. I ne samo za svoje.

 

 8. SKORPIJA JE PODRSKA ONIMA KOJE VOLI…

Ako imate osobu rodjenu u ovom znaku onda vi imate osobu koja ce vam uvek davati podrsku i biti tu za vas uvek. Ona ne okrece ledja onima koje voli.

 

  9. SKORPIJA JE SVESNA KOLIKO VREDI.

I bas  zato sto je svesna toga koliko je posebna ona nikome nece dozvoliti da od nje pravi budalu. Odlicno zna sta zeli i koliko moze. Bitno je da kazemo da se najlepse stvari dese onda kada se najmanje nada ali njoj nista ne pada sa neba.

10.  SKORPIJA JE VERNA.

Najvaznije od svega. Iako mnogi ovu osobu zele kraj sebe ona kada se zaljubi ne vidi dalje od voljene osobe. Dace sve za nju ali ce isto tako sve ocekivati. Moze da oprosti mnogo toga ali joj nikada nece  pasti na pamet da oprosti izdaju.  Takva je. Svi mi gresimo i ona to zna. Ali, nece nikad dozvoliti da je neko ponizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.