Svaka žena traži sigurnost i stabilnost – 2 tipa muškaraca koji su ženama najprivlačniji

Šta je to što žene žele i šta ih to privlači kod muškaraca je tema o kojoj se stalno raspravlja.

Mnogi tvrde da žene uglavnom biraju muškarce koji su bogati, drugi misle da žene uglavnoj gledaju kako muškarac izgleda dok su treći mišljenja da je muška fizička snaga ono što ih privlači kod pripadnika suprotnog pola.

Sve to ima veliki uticaj prilikom odabira partnera, međutim, postoje samo dvije stvari koje su većini žena jako važne, ako ne i najvažnije. 1. Jak muškarac; Žene koje gledaju uglavnom na izgled muškarca i na njegovo bogatstvo su uglavnom nezrele.

 

Zgodan muškarac se lako može pokazati kao narcis i manipulator, a njegova ljepota takođe lako može izblijediti. Takođe može biti bogat, ali bogatstvo nije ono što će ga okarakterisati kao dobru osobu. Jačina i čvrstina kod muškarca su sasvim druga stvar.
Kada se žena pored muškarca osjeća sigurno sve ostalo postaje nevažno. Za većinu žena je jako važno da je muškarac sposoban čvrsto stajati na svojim nogama. Sa takvim muškarcem možete otići i na kraj svijeta bez straha jer znate da ni jedna njegova odluka neće štetiti vama.

 

Njemu nije potrebna žena da ga vodi, on je taj koji vodi. 2. Velikodušan muškarac; Ova kvaliteta je jako važna kod muškaraca. Međutim, ovde ne govorimo o kupovini skupih pokolona i slično. Ne radi se o toj vrsti velikodušnosti.
Ženi je potreban muškarac koji će joj velikodušno davati svoju ljubav i pokazivati nježnost i brižnost. Velikodušnost nije u novcu. Na svijetu ima toliko bogatih ljudi koji su škrti. Sa ovakvim muškarcem ćete moći uživati, zabavljati se i živjeti jer on svoju ljubav i pažnju neće štediti na ženi koju voli.
Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.